Categorii
personal

Surprinde! N-ai să vezi niciodată fericirea postata intr-un buchet de o sută de trandafiri pe Instagram. N-ai cum să-i dai tag!

Oare…

Câți dintre noi observă…

De ce ne dăm seama de puterea sentimentelor abia după ce alungăm o persoană din viața noastră? Încercăm să compensăm un gol în suflet cu o sticlă de vin demidulce (precum este și viața), o cină scumpă, o partidă de shopping prin magazinele preferate, o seară în club, fără sens. Facem atâtea eforturi din dorința de a da celor din jur senzația că suntem ok, dar de fapt nu schimbăm nimic din ce se întâmplă în interiorul nostru, acolo unde este mai mult o atmosferă de priveghi, decât una de party, acolo avem de lucrat.

Decât să tragem tare la final, doar pentru a nu-i da satisfacție rivalului că am rămas cu sentimentele aprinse față de el,

sună cunoscut, nu?

De ce nu ne dăm silința atunci când lucrurile încă se petrec în parametri normali între noi, fix în momentul în care noi trebuie să simțim și să-l facem să vadă că intențiile sunt bune față de partener, fix în acel moment lăsăm o tânjeală apăsătoare, tânjeala care ulterior duce la plictis și mai târziu la rivalitatea precizată anterior.

Nu pot înțelege de ce în loc de tăcere, după o discuție aprinsă,

Nu putem face dragoste pe un pat de orgolii?

Dărâmându-l până-n zori!

De ce în loc de contradicții, nu ne putem săruta și să vedem ce se mai întâmplă?

În loc de suspiciuni de ce nu putem pune întrebări și să așteptam răspunsurile cum ar fi normal.

Preferăm să rupem legături și sentimente, fără pic de regret pe moment.

Dar regretele vin după, după ce deja este prea târziu,

Târziu pentru că celălalt este deja copleșit de dezamăgiri, pentru că a ajuns la concluzia că tot ceea ce credea fusese o înșelăciune, precum este un frumos trandafir, ai cărui spini îi observi mai târziu, după ce deja ai simțit durerea spinului ce ți-a înțepat sufletul fraged.

Ai încercat vreodată după ce ai încheiat o relație să adaugi și un ultim sărut de adio? Sau mai rău…ai încercat să începi din nou ceva cu unul?

Încearcă, poate o să rămâi surprins de ce o să se întâmple după, sau poate nu, dar măcar nu o să rămâi cu regretul că n-ai încercat.

Surprinde!

Nu doar atunci când ai greșit,

Surprinde, ori de câte ori ai ocazia! Fericirea constă în gesturi mici.

N-ai să vezi niciodată fericirea postata intr-un buchet de o sută de trandafiri pe Instagram.

N-ai cum să-i dai tag!

📸

De andreeatapuș

Mă numesc Andreea, am aproape 20 de ani, iubesc să observ în detaliu ceea ce se întâmplă în jurul meu, imi place arta, să călătoresc și să admir natura, în special marea, iubesc Constanța și Brașov, sunt locurile unde mă regăsesc și simt că sunt o completare în peisaj precum o ultimă piesă de puzzle, îmi plac animalele, să ascult oamenii din jurul meu, sunt o fire melancolică,sensibilă,singuratică pe planul sentimental, sunt foarte posesivă cu persoanele la care țin, iert mereu greșelile celor din jur, chiar dacă sunt destul de grave și îmi amăgesc singură subconștientul uneori, scriu poezii despre ceea ce îmi atrage atenția și îmi bucură privirea, am avut momente dificile pe parcursul celor aproape 20 de ani care m-au făcut ceea ce astăzi sunt, am trăit momente dificile și clipe minunate, din toate trăirile pozitive și negative am reușit să le fac față cu optimism și cu Dumnezeu care mi-a fost alături de fiecare dată, am avut parte de trădări și situații in care am fost surprinsă deoarece ceea ce credeam nu era ceea ce este, am dezamăgit și am fost dezamăgită, am judecat, iar la rândul meu am fost judecată, am iubit oamenii care mi-au demonstrat ca o merita fără să-mi ceată, am fost părăsită, demoralizată, dar și suținută, de oameni la care nu mă așteptăm să renunțe încă de la primele obstacole apărute cu trecerea vârstei

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s