Categorii
personal

Shht!

– Când tot ce credeai ca făceai tu bun pentru ea era sa faci sex înfometat cu trupul ei, altul înțelegea și pășea cu un voal de sentimente către ea, să îi învăluie sufletul în dragoste, in serile in care tu erai indecis, plin de dubii și prea fraged sa te simti împlinit alături de ea.

In noptile in care tu erai pierdut prin nu stiu ce club, el o asculta, câștiga respectul, răsăritul și apusul doar pentru ea, el o cucerea cu timpul, pe care i-l acorda necontenit, cu blândețea de care ea avea nevoie.

În noptile în care tu te simțeai copleșit de îndoieli și prejudecăți,

Altcineva știa sigur ce vrea și făcea ceva în acea privință.

Cu timpul ai văzut ca nu mai ai unde sa te întorci,

Când soarele a fugit către luna să o îmbrățișeze și tu ai rămas în umbră, ai căutat cu disperare razele în îmbrățișările ei iubitoare.

Nu doar sexul unește oamenii, ci și modul în care conviețuiesc, înțelegerea, încrederea pe care și-o împărtășesc și puterea de a trece, de a trece peste orice obstacol, ținându-se de mână!

Uneori cuvântul așteptare nu are ce caută in vocabularul oamenilor care iubesc, trebuie sa acționezi la momentul potrivit ori sa nu încurci pe altul.

Și până la urmă fără înțelegere în cuplu nu poți servi sex la micul dejun și să mai păstrezi o porție și pentru cină.

Mai bine te resemnezi și te mulțumești singur cu o cafea amară sau mai bine cu cineva care știe sa îți facă cafeaua cum îți place!

Dacă tu nu te iubești suficient de mult încât să-ți acorzi ce este mai bun, să nu ai pretenția ca cineva să apară în viața ta și să te iubească precum nici tu nu te iubești.

De andreeatapuș

Mă numesc Andreea, am aproape 20 de ani, iubesc să observ în detaliu ceea ce se întâmplă în jurul meu, imi place arta, să călătoresc și să admir natura, în special marea, iubesc Constanța și Brașov, sunt locurile unde mă regăsesc și simt că sunt o completare în peisaj precum o ultimă piesă de puzzle, îmi plac animalele, să ascult oamenii din jurul meu, sunt o fire melancolică,sensibilă,singuratică pe planul sentimental, sunt foarte posesivă cu persoanele la care țin, iert mereu greșelile celor din jur, chiar dacă sunt destul de grave și îmi amăgesc singură subconștientul uneori, scriu poezii despre ceea ce îmi atrage atenția și îmi bucură privirea, am avut momente dificile pe parcursul celor aproape 20 de ani care m-au făcut ceea ce astăzi sunt, am trăit momente dificile și clipe minunate, din toate trăirile pozitive și negative am reușit să le fac față cu optimism și cu Dumnezeu care mi-a fost alături de fiecare dată, am avut parte de trădări și situații in care am fost surprinsă deoarece ceea ce credeam nu era ceea ce este, am dezamăgit și am fost dezamăgită, am judecat, iar la rândul meu am fost judecată, am iubit oamenii care mi-au demonstrat ca o merita fără să-mi ceată, am fost părăsită, demoralizată, dar și suținută, de oameni la care nu mă așteptăm să renunțe încă de la primele obstacole apărute cu trecerea vârstei

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s